How would i Make a top 10 points command

For any questions and tips about using and running ScorpBot
User avatar
Snipex
Fresh Meat
Fresh Meat
Posts: 3
Joined: Tue Jul 11, 2017 11:22 pm

How would i Make a top 10 points command

Postby Snipex » Tue Jul 11, 2017 11:29 pm

I was wondering if their was a way to make a top ten points command for my channel the points currency is called souls and i would need the command line's for i have no idea how to make it
Kyle Blurton
Snipex
User avatar
cykotiq
ScorpBot Elite
ScorpBot Elite
Posts: 553
Joined: Wed Oct 26, 2016 9:05 am
Location: Canadia
Contact:

Re: How would i Make a top 10 points command

Postby cykotiq » Thu Jul 13, 2017 1:18 am

there is a variable for that $toppoints(10)
http://scorpstuff.com - Easy to use commands to add functionality and fun to your chat
User avatar
Snipex
Fresh Meat
Fresh Meat
Posts: 3
Joined: Tue Jul 11, 2017 11:22 pm

Re: How would i Make a top 10 points command

Postby Snipex » Sat Aug 12, 2017 10:16 pm

thank u
Kyle Blurton
Snipex
User avatar
Snipex
Fresh Meat
Fresh Meat
Posts: 3
Joined: Tue Jul 11, 2017 11:22 pm

Re: How would i Make a top 10 points command

Postby Snipex » Sat Aug 12, 2017 10:20 pm

so i have this bug that happens for me the i was wondering of this was happining to them when the bot updates it will not open and gives me an error msg
Kyle Blurton
Snipex

Return to “Questions and Tips”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest